alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Bromölla Skåne Sverige

Vanliga frågor

Vad gör jag om jag inte får ett bekräftelsemail för att aktivera mitt konto?
Dubbelkolla alltid din skräppostmapp om du saknar mail ifrån oss. Om du inte har fått något så kan du skicka en ny aktiveringslänk eller så kan du kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig.

Jag får inga svar på min annons, även om jag testar att själv svara på annonsen!
Dubbelkolla alltid din skräppostmapp om du saknar mail. Vi arbetar aktivt för att se till att e-post som skickas från sidan inte flaggas som skräppost.

Jag har glömt lösenordet till mitt konto hur kan jag få tag i det?
Fyll först i din e-postadress, klicka sedan på "glömt lösenord" i inloggningsrutan, strax under lösenordsfältet. Ett mail kommer skickas till Dig med instruktioner om hur Du återställer Ditt lösenord.

Jag har glömt lösenordet till min annons, hur kan jag få tag i det?
När du klickar på ändra din annons så kan du välja att klicka på "glömt ditt lösenord" och då får du ditt lösenord skickat till din mail.

Hur raderar jag min annons?
Det går att skapa annonser på tre olika sätt. Utan konto, via Facebook eller via ett konto hos oss. Beroende av vilket sätt du skapade annonsen så blir svaret olika.

Utan konto, så går du in på annonsen och använder "Ändra annons" nedanför annonsen. Sen räcker det med att du fyller i lösenordet som du uppgav när du skapade annonsen. Klicka sedan på "Ta bort annons" längst ner på sidan.
Via Facebook, så klickar du bara logga in via Facebook längst uppe till höger. När du är inloggad så har du möjlighet att plocka bort annonsen.
Via ett konto hos oss, så loggar du bara in med ditt användarnamn och lösenord längst uppe till höger. När du är inloggad så har du möjlighet att plocka bort annonsen.

Har du loggat in antingen genom ett konto eller genom Facebook finns även möjligheten att redigera och ta bort annonsen genom att klicka längst upp till höger på "Mitt konto" och sedan vidare på "Mina annonser". Då listas alla Dina annonser och du kan enkelt välja åtgärd.

Hur länge ligger min annons ute?
Din annons ligger ute i ca. 180 dagar.

Jag behöver hjälp med att lägga in annons eller radera min annons.
Vi lägger inte ut en annons eller raderar en annons åt någon.

Hur går jag till väga om jag ser en annons som inte följer reglerna eller som är stötande?
Längst ner på annonsen ser du en flik "Anmäl annons" klicka på den så granskar vi annonsen och tar bort den om den inte följer reglerna.

Kontakta oss

Från
Din mail
Ditt telefonnummer
Beskriv ditt ärende
Meddelande
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information